De violet/neon wand

De violetwand ook wel neonwand genoemd voor de erotica branche.

 

Je komt ze steeds vaker tegen binnen het erotiek wereldje, de neonwands. Zowel in erotische filmpjes als in diverse seks shops worden ze steeds populairder. Doordat het steeds populairder word zijn er ook continu nieuwe merken die hun eigen wand uit brengen. De drie bekendste merken van dit moment zijn de neonwand van kinklab; de twilight violet wand van zeus en de nieuwste shock therapy violetwand van fetish fantasy serie.

 

Al deze violetwands zijn volledig elektronisch. Hierdoor maken ze bijna geen geluid. Uiteraard hoor je wel iets, en vooral wanneer de stroom schokjes je lichaam raken, maar niet zoveel als bij de antieke violetwands die mechanisch zijn. Het nadeel van dat ze volledig elektronisch zijn is dat ze ook niet zo krachtig zijn als de antieke violetwands.

 

De verschillen in deze drie merken zijn nihil. Elke wand word geleverd in nette opberg doos met 4 elektroden. Een kam, een Paddestoel-sonde, een haakse Probe-electrode en een Tong-sonde. Al deze elektroden hebben een diameter van 12mm. Hierdoor zijn ze niet uitwisselbaar met (de meeste) antieke violetwands. Deze drie wands zijn allen te regulieren met een draaiknop onder op het handvat.

 

De neonwand van kinklab is een van de eerste merken die met de violetwand kwam. Het handvat van deze wand is wit en de gloed in de elektroden is oranje. De advies verkoopprijs voor deze wand is €154,95 en is hier te koop. Daarnaast heeft kinklab ook de power tripper elektrode welke los bij te bestellen is. Deze power tripper is ook uitwisselbaar op alle andere merken wands met 12mm elektrodes.

rimba elektrosex neonwand

 

De twilight wand van zeus komt meestal met een zwart handvat. Zeus heeft ook andere kleuren handvatten, maar zwart is de meest voorkomende. De elektroden van deze wand geven een paarse gloed. De advies verkoopprijs van deze wand is €184,95. Ikzelf heb helaas met dit merk slechte ervaringen. Doordat het handvat niet goed is geïsoleerd komen de elektro schokken soms door het handvat heen, waardoor je onverwachts een behoorlijke stroom stoot kunt krijgen.

twilight violet wand

 

De shock therapie violet wand van fetish fantasie is pas sinds dit jaar op de markt. Het handvat heeft een zwarte kleur. De advies verkoopprijs voor deze wand is €199,00. Ikzelf heb nog geen ervaring met deze wand.

shock therapie violet wand

 

Deze drie boven genoemde wands zijn ook op buitenlandse websites terug te vinden en soms voor een betere prijs, echter het nadeel daarvan is dat de meeste geschikt zijn voor 110volt en een buitenlandse stekker hebben. Hierdoor zijn de wands van buitenlandse sites vaak niet te gebruiken binnen Nederland. Het veiligste kun je deze wand het beste bij een Nederlandse leverancier kopen.